Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Anmäl dig till nya kursen Att mötas i vardag och kris

Figurer med reaktioner

Nu kan du äntligen gå den nya omarbetade kursen i Att mötas i vardag och kris med Psykologisk första hjälpen.

I kalendariet ser du vilka kurser som finns och kan boka in dig på en onlinekurs redan nu. Finns det inget datum som passar dig, så håll utkik längre fram då vi bokar fler datum. Den första kursen hålls redan i början av februari!

Kursen hålls uppdelad på två vardagskvällar i samma vecka och du behöver delta båda kvällarna. Efter anmälan får du en länk till kursen som hålls i Zoom. Du deltar från din egen dator. Om du behöver stöd med tekniken, så hjälper utbildarna till på plats på kursen.

Boka en kurs till kretsen

Om ni är 10-15 personer i kretsen som vill gå kursen så kan kretsen boka en egen onlinekurs där varje deltagare deltar från sin egen dator. Ni skickar en förfrågan via formuläret för kursbokning i Kunskapsbanken.

Kursens innehåll

Kursen ger förutsättningar för trygga och stöttande möten med alla människor som kommer i kontakt med oss, oavsett vem det är och vilken roll hen har. I kursen ingår metoden Psykologisk första hjälpen som ger goda förutsättningar att möta människor i utsatta situationer. Kursen är interaktiv och vi övar tillsammans.

Vi vet ännu inte när vi kan börja hålla fysiska kurser igen, men när den tiden kommer så kommer det naturligtvis att gå att boka en fysisk kurs till kretsen. Även då skickas förfrågningar via formuläret för kursbokning i Kunskapsbanken.

Vill du bli utbildare?

Är du intresserad av att bli utbildare i kursen Att mötas i vardag och kris? Sök uppdraget via annonsen!

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!