Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Kampanjstart "Allt blir inte dyrare i vinter"

Julkampanjen "Allt blir inte dyrare i vinter"

Skenande elpriser, höjda räntor och stigande inflation! Vintern ser ut att bli en tuff utmaning för många hushåll. Det är då vi inom second hand verkligen kan göra skillnad. 

Med kampanjen “Allt blir inte dyrare i vinter” vill vi lyfta fram second hand som ett alternativ till de kommersiella kedjorna som nu höjer sina priser i ett allt högre tempo. Det innebär att förutom att underlätta för många hushåll i en tuff tid, så kan vi förhoppningsvis skapa ett ännu större överskott från våra butiker som sedan kan användas i viktiga verksamheter inom hela Röda Korset. 

I ekonomiskt pressade tider vänder sig dessutom allt fler människor till second hand-butikerna för att göra fynd. För oss med second hand-verksamheter finns det nu möjligheter att nå ut till helt nya målgrupper.

Kampanjmaterial

Tryckt material, kampanjbeskrivning samt delningsbilder till sociala medier finns för beställning och nedladdning i Föreningsbutiken.

Huvudbudskap: “Allt blir inte dyrare i vinter”

Kampanjperiod: 1/11 - 31/12 -2022

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!