På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

3 dec: Föreläsning om ensamhet med Anna Bennich

Föreläsningen Tillsammans mot ensamheten tar avstamp i den ofrivilliga ensamheten, både ur ett individ- och ett samhällsperspektiv.

Anna Bennich, psykolog, psykoterapeut, föreläsare och författare till boken ”Att vinna över ensamheten”, belyser ensamhet ur flera perspektiv. Hon beskriver ensamhetens olika uttryck, orsaker och effekter, men också vad man kan göra åt den, inte minst på samhällsnivå. Hon pratar också om vad som hänt i samhället över tid vad gäller ensamhet, men lyfter också andra sidan av myntet - vad social samvaro och sociala relationer ur ett vidare perspektiv har för effekter på oss. Föreläsningen är en del av Kunskapshösten - en satsning på digitala föreläsningar och kurser.

Var? Föreläsningen hålls via Online Zoom

När? Torsdagen den 3 december 2020 klockan 17:00-18.00

Gå direkt till anmälan

samlingssidan för Kunskapshösten hittar du information om alla satsningens kommande kurser och föreläsningar. Där kan du också se föreläsningar i efterhand.

 

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!