24 överraskningar för en lärorik december!

Adventkalender

Det börjar vara krispiga dagar och snö i många delar av landet. Visst kan vi komma ihåg och känna pirret och nyfikenheten och inte minst förväntan om vad en adventskalender kan innehålla?

I år vill vi bjuda in er alla till en adventskalender i lärandets tecken! Varje dag publiceras en ny lucka med ett tips på något du kan lära dig, en uppmaning att hitta på något du inte brukar göra eller en kort fakta. Allt är kopplat till lärande och ett nyfiket sinne!

Du hittar kalendern i vår lärplattform Learnster när du söker på “Lärandekalender 2023”. Du kan börja öppna luckor från första december, men redan nu kan du anmäla dig. Har du inte ett konto än så skaffar du det på samma sida. Här hittar du information och kan klicka dig vidare till Learnster.

Varmt välkommen att ta del av 24 luckor i årets kalender för en nyfiken och lärorik december!

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!