Vi har tillfälligt fel på Sök i Kunskapsbanken på Rednets startsida. Läs här om hur du kan söka i Kunskapsbanken.

På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Myter i katastrofer: Margareta Wahlström modererar seminarium 22 mars

Idag diskuteras myter i katastrofer på ett seminarium av nätverket GlobeLife som är ett samarbete mellan Uppsala universitet och Karolinska Institutet.

När katastrofer inträffar så drabbas ofta hela samhällsfunktioner. Hjälpbehov uppstår som vida överträffar människors förmåga att hantera situationen. Dessvärre styrs ofta diskussionen om vad som bäst behövs av myter och förutfattade meningar. Idag diskuteras just myter i katastrofer på ett seminarium av nätverket GlobLife som är ett samarbete mellan Uppsala universitet och Karolinska Institutet. Moderator är vår ordförande Margareta Wahlström.

Se seminariet på Uppsala Universitets hemsida

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt Röda Korset-konto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt Röda Korset-konto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!